Jezelf laten begeleiden door een verlichte meester. Dat vraagt om bereidheid en vertrouwen. Maar uiteindelijk zul je merken dat het de meest veilige en doeltreffende manier is om een sprong te maken.

We bieden verschillende vormen van begeleiding. Van een tot meerdere sessies, op zichzelf staand of als onderdeel van een ander programma.

Individuele begeleiding is een compacte en persoonlijke vorm van bewustzijnsontwikkeling.

Een individuele sessie biedt alle ruimte om op persoonlijke vragen in te zoomen. Naast het vermogen van ‘zuiver energielezen’, beschikken we over krachtige procedures om verstrikkingen te kunnen opheffen. Daardoor is het een directe en fijne wijze van begeleiding, waarbij alles er ‘gewoon kan zijn’. Helder en transparant, om zichtbaar te maken wat gezien wil worden.

Ten aanzien van de inhoud van je vraag of probleem kennen we weinig beperkingen. Daarbij is het wel belangrijk, dat het gaat over iets dat jij zelf ervaart. Want je kunt geen sessie voor anderen doen. Het kan natuurlijk wel gaan over iets dat jij ervaart in relatie tot anderen.

Mensen komen voor vraagstukken op het gebied van:

 relaties

lichaam en gezondheid

kinderen en ouders

werk en inkomen

leven en dood

paranormale verschijnselen

hoog sensitiviteit

seksualiteit

geld

Onze werkwijze

Een individuele sessie bestaat uit een tweegesprek, van circa anderhalf uur. Daarin stellen we je, na een kennismaking, vragen om inzicht te krijgen in hetgeen je bezig houdt.

Afhankelijk van de complexiteit, kunnen we je energie ter plekke of op afstand lezen. Daarbij stemmen we ons zuiver op je af en zijn we in staat om de relevantie informatie te ‘lezen’. Vaak leidt dat rechtstreeks naar een punt of gebeurtenis, waar een thema is ontstaan.

Hierbij worden aangenomen waarheden zichtbaar en ben je in staat om iets wat je ooit niet kon begrijpen, nu wel te helen. Waar nodig, maken we gebruik van een gerichte procedure. Waarmee je een afscheiding gemakkelijker kunt opheffen.

Soms kan één sessie al voldoende zijn om weer een volgende stap te kunnen zetten. Vaak zien we dat er meerdere sessies nodig zijn, om een ingewikkelder thema helder te maken. Bij mensen die we nog niet eerder hebben ontmoet, is de eerste sessie altijd een ‘verkennende’ sessie.

(Over onze wijze van begeleiden doen we niet geheimzinnig. We leggen het je graag uit. Bovendien dragen we het in ons Bewust Leiderschap programma over aan mensen die dit zelf ook graag willen ontwikkelen.)

Drie mogelijke vormen

Een enkele sessie

Bij een ‘enkele’ individuele sessie richten we onze aandacht, na een korte kennismaking, op de vraag of het probleem waarmee je bent gekomen. Daarbij maken we vaak gebruik van ons vermogen om ‘zuiver energie’ te lezen. Hierbij is onze manier van werken erop gericht om snel en gericht je vragen inzichtelijk maken. En dat betekent vaak al een grote vooruitgang.

85 euro

incl. 21% BTW
*geldt alleen voor particulieren

’t Ontdekkingspakket

De ervaring heeft ons geleerd dat bij een ‘lastig thema’ drie sessies vaak een goede basis zijn om zelf weer verder te kunnen. Gefascineerd door de mogelijkheden, zien we dat veel mensen vanuit de individuele sessies, kiezen voor een volgende stap in ons Bewust Leiderschap programma.

We willen je graag de gelegenheid bieden om de mogelijkheden te verkennen. Daarom bieden we je met het ontdekkingspakket drie sessies voor een iets lagere prijs. Bovendien krijg je hiervan 50% terug, wanneer je besluit om verder te gaan met ons Bewust Leiderschap programma.

226 euro

incl. 21% BTW
*geldt alleen voor particulieren

Een serie van 3 sessies

Ook is het mogelijk om een reeks van sessies af te spreken. Vaak volgt dit op een eerste sessie of wordt hiervoor gekozen door mensen die ons al langer kennen. Daartoe kun je het gemakkelijkst afspreken in direct overleg met een van onze begeleiders.

240 euro

incl. 21% BTW
* geldt alleen voor particulieren

Vijñána is onderdeel van het Uniovision 5DBC concept. En we doen nog veel meer. Zo organiseren we buitenlandse reizen, hebben we een uitgebreide online nieuwssite, hebben we een zakelijk programma en leiden we begeleiders op.